Slušali smo vaše prijedloge i napravili neke važne promjene!

Od sada se na naše treninge poslovnih vještina i ličnog razvoja (TPV i TLR) možete priključiti i nakon prvog modula!

Do sada su TPV i TLR bili treninzi od 7 dvodnevnih modula koji su bili postavljeni tako da je bilo gotovo neophodno pohađati sve module redom, ili barem krenuti od prvog modula da bi se trening mogao kvalitetno pratiti.

To i dalje ostaje idealna opcija, ali sada smo malo preuredili module tako da pored toga što čine cjelinu, odnosno Ciklus TPV i Ciklus TLR, sada se u taj ciklus moguće uključiti i kasnije.

Drugim riječima, ako ste bili spriječeni da dođete na prvi modul, ili niste mogli znati hoćete li moći prisustvovati svim modulima pa ste zato odustali od treninga ili odlučili da čekate Proljetni ciklus CEFE obuka, nemate više razloga za brigu, niti da bilo šta čekate. Prijavite se na prvi sledeći modul, a mi ćemo se pobrinuti da imate priliku nadoknaditi propušteno. Trening ćete, zahvaljujući adaptacijama koje smo napravili, moći bez problema pratiti sa ostalim učesnicima.

Uskoro ćemo objaviti imena modula/tematske cjeline za TLR, a module za Trening poslovnih vještina (TPV) pogledajte ovje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *