Realizovana prva CEFE online preduzetnička obuka

Svjesni potreba budućih i postojećih preduzetnika da neprekidno
uče i razvijaju vlastite kompetencije, CEFE BiH je u prethodnom periodu prilagodio preduzetničke treninge i mentoring trenutnoj situaciji i omogućio učešće iz sigurnog okruženja.

Grupa učesnika sa područja opštine Centar Sarajevo prva je imala priliku da aktivno učestvuje na online preduzetničkoj obuci u okviru CEFE Programa podrške preduzetništvu.

“Bez obzira na činjenicu da ne volim online komunikaciju, CEFE BiH predavači su učinili obuku iznimno zanimljivom i interaktivnom što mi se činilo nemogućim. Svaka čast i hvala!” istakla je Lejla Brčkalija, učesnica online CEFE preduzetničke obuke. 

Povratne informacije od učesnika su veoma pozitivne, te su sadržaj i organizaciju treninga, kao i mogućnost za lični angažman tokom obuke, postavljanje pitanja i iznošenje mišljenja ocijenili najvišim ocjenama.

Andrea Camić, takođe učesnica online CEFE preduzetničke obuke nije krila zadovoljstvo obukom i navodi: “Nije baš čista 5, jer je 5+!”

CEFE Program podrške poduzetništvu u opštini Centar Sarajevo realizuje se uz podršku Opštine Centar Sarajevo i Američke ambasade u Bosni i Hercegovini.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *