Investicija u znanje se uvijek isplati

Različiti događaji koji okupljaju eksperte iz određene oblasti, na svoj način, pružaju uvid u buduće trendove u istoj. U periodu koji je pred nama, kada još nismo u mogućnosti da nastavimo sa uobičajenom realizacijom svih aktivnosti, a svi uveliko osjećamo devastirajuće efeke pandemije na svaku sferu života, posebno je važno raditi na vlastitom razvoju i biti spreman na prilagođavanje novim uslovima. Da bi to bilo moguće potrebni su nam odgovori na brojna pitanja: Kako dalje? Na koji način će se navike ljudi promijeniti? Kako će izgledati ta “nova normalnost?”.

Iskustvo nas uči da se cjelokupan društveni život na planeti ne odvija pravolinijski i da je promjena jedina konstanta. Kako na aktuelnu promjenu gledaju i na koji način su se prilagodini eksperti iz oblasti marketinga, komunikacija i branding industrije ovih dana možemo čuti na 10. Branding konferenciji koja se ove godine održava online pod sloganom „The Show Must Go On“, a u organizaciji Via Media tima.
Među predavačima su velika imena marketinga i brandinga Rory Sutherland, Michael Solomon, Mark Shayler…

Posebno inspirativno bilo je predavanje Michaela Solomona, profesora marketinga na čuvenom “Saint Joseph's” univerzitetu, koji je govorio upravo o prilikama koje donose promjene i reakcijama na njih.

Naša ekspertica za komunikaciju Tamara Bjelić učesnica je ove konferencije i sigurni smo da će joj stečena znanja i vještine koristiti u daljem radu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *