Pokreni vlastiti biznis u Tuzli

Tuzla je tvoje mjesto prebivališta?
Imaš poslovnu ideju i želiš pokrenuti vlastiti binis?
Nedostaju ti stručna znanja, finansijska podrška ili kontakti sa drugim poduzetnicima?

Grad Tuzla i CEFE BiH pozivaju te da se prijaviš na Javni poziv za učešće u CEFE Programu podrške poduzetništvu i razviješ svoju poslovnu ideju!

Kroz CEFE Program podrške poduzetništvu, polaznicima će biti osigurana obuka u jačanju ličnih poduzetničkih kapaciteta, podrška u izradi biznis plana i tehnička podrška u registraciji i pokretanju biznisa. Za najbolje ocijenjene biznis planove osigurana je finansijska podrška pokretanju biznisa, te dugoročna mentorska podrška kroz Mrežu podrške poduzetništvu.

Prijaviti se možeš do 1. jula 2020. godine, elektronskim putem– slanjem popunjenog prijavnog obrasca na e-mail adrese: eldinac@tuzla.ba i prijave@cefebih.orglično- predajom popunjenog prijavnog obrasca u zatvorenoj koverti lično u Centar za pružanje usluga građanima (Šalter sala), glavna zgrada Gradske uprave Tuzla, ili putem pošte na adresu: Grad Tuzla-Služba za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu, Ul. ZAVNOBiH-a 11, 75000 Tuzla, sa naznakom: ‘Prijava na Javni poziv za učešće u CEFE Programu podrške poduzetništvu – Ne otvarati’.

Prijavi se i realizuj svoju poslovnu ideju o kojoj već dugo sanjaš!

 

Formular za prijavu preuzmi OVDJE.

Puni tekst Javnog poziva pogledaj OVDJE.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *