Samira Avdić: Namjestaj.shop pretvara promociju, prodaju i kupovinu namještaja u zadovoljstvo

Predstavljamo vam Samiru Avdić, polaznicu CEFE preduzetničke obuke i korisnicu mentorskog programa za preduzetnike kojeg sprovodi CEFE BiH u okviru projekta “Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta (EGG)”. Projekat EGG, koji finansira Vlada Kraljevine Norveške, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), obuku je organizovao uz podršku Vlade Kantona Sarajevo i u saradnji sa Ministarstvom privrede Kantona Sarajevo.

Namjestaj.shop prva je platforma za promociju i prodaju namještaja iz Bosne i Hercegovine. Poseban dio platforme je i online prodavnica u kojoj kupci mogu pregledati i kupiti najnoviju kolekciju ili outlet program. Danas smo jako zadovoljni postignutim u prethodnih osam mjeseci i činjenicom da su nas mnogi proizvođači prepoznali kao važnog partn era u ispunjavanju svojih ciljeva. Svakim danom dobijamo nove upite i sve veći broj proizvođača prepoznaje važnost ovakve platforme., ističe Samira.

Mobilna aplikacija namjestaj.shop je u pripremi, a planiraju i organizaciju online sajma namještaja.

Kao posebno korisno iskustvo ističe CEFE preduzetnički trening i mentoring, te umrežavanje sa ostalim korisnicima projekta.

Činjenica da i danas sarađujemo i podržavamo jedni druge sigurno je odličan rezultat rada ekipe mentora kroz program. Biznis plan proistekao iz programa još uvijek je vodilja i neophodan dokument koji pratimo, navodi Samira, te dodaje da su mala i srednja preduzeća stubovi svih jakih ekonomija i mladi u BiH trebaju ići tim putem i mladima poručuje:

Ako imate ideju i želju da radite više od osam sati dnevno za mnogo veće zadovoljstvo, za finansijski ali i lični uspjeh, nemojte propustiti priliku i dopustiti da neko drugi ostvari vašu zamisao prije vas!