Kako biti bolji?

Pitanje je vrlo jednostavno. Odgovor baš i nije. Na prvu nam se nameće potpitanje - U čemu biti bolji?

Svako od nas sigurno ima čitav spektar područja u kojima bi htjeli biti bolji: u poslu, odnosima sa ljudima, poslovnim pregovorima, ljubavnim odnosima, odnosima sa djecom…
I dok zamišljate kakav bi zaista Vaš život bio kada bi mogli unaprijediti svoje vještine u ovim oblastima, pridno se nameće naredno potpitanje: Kako?

A odgovor je... pa, teško. Jer da je lako, svi mi bismo već to uradili, i svi bi bili uspješni menadžeri, profesionalci, pregovarači... a od potencijalnih ljubavnika i ljubavnica bi nas morali braniti postojeći ljubavnici i ljubavnice.

Šta Vam mi nudimo?

Šalu na stranu. Svaki napredak je težak, jer da nije težak, ne bi ni bio napredak. Prvi preduslovi su naravno svjesnost da možemo biti bolji, želja da to postignemo i spremnost da učinimo ono što je potrebno da do toga dođe.

Programi, obuke, kursevi, grupe za podršku i slično nisu ništa novo. Postoje hiljadama godina, a poznatiji primjeri iz davnina uljučuju bradate momke iz antičke Grčke, koji su voljeli da se oblače u čaršafe i filozofiraju o smislu života i drugim bitnim temama.

Mi smo se potrudili da proučimo one uspješnije načine za vlastito unapređenje - tradicionalne, poznate vijekovima, kao i moderne. Izvukli smo iz njih ono što ih čini uspješnima, i protkali ih dokazanom CEFE Trening metodologijom kako bi Vam pružili iskustvo koje nećete željeti zaboraviti.

Za više podataka o specifičnim obukama:


EFEKTIVNA KOMUNIKACIJA

PREGOVARANJE

VJEŠTINE PRODAJE

FOKUS I KONCENTRACIJA

ORGANIZACIJA VREMENA

LIDERSTVO

TIMSKA KOMUNIKACIJA I UPRAVLJANJE TIMOM

REZENTACIJSKE VJEŠTINE I JAVNI NASTUP

UPRAVLJANJE LIČNIM FINANSIJAMA