TIMOVI I TIM LIDERI

Uspješni timovi se moraju dobro formirati i održavati u dobroj formi. Svaki tim je specifičan i ima specifične potrebe (komunikacija, povjerenje, razumijevanje uloga, važnost posvećenosti svakog pojedinca razvoju preduzeća...), a mi ćemo Vam rado napraviti prijedlog Team building programa prilagođen potrebama vašeg tima i vašeg preduzeća.

VISOKI MENADŽMENT

Visoko pozicionirani menadžement u velikim i uspješnim firmama se susreću sa veoma specifičnim izazovima. Oni često uključuju dobro poznati stres, teret donošenja teških odluka, odgovornosti prema firmi i zaposlenima, usklađivanja suprotnosti, nerazumijevanja od strane saradnika, porodice, prijatelja, borbu sa konkurencijom, saradnju sa partnerima...
Ako se prepoznajete u gore navedenom, za Vas smo pripremili ekskluzivan program podrške u savladavanju ovih specifičnih izazova i stvaranju konekcija sa predstavnicima visokog menadžmenta drugih uspješnih firmi. Ovi eventi su zatvorenog tipa a učešće je moguće samo na poziv. Ukoliko ste zainteresovani, molimo da nas obavijestite, nakon čega ćemo Vas direktno kontaktirati.

Kontaktirajte nas za više informacija